Studentenversie

De meest complete software voor de architect, ontwerper en bouwkundige tegen een eenmalige inleg van 110 euro (incl 21% btw) voor de duur van 5 jaar! Hiervoor krijgt u ARC+ BIM, de CADez aanvullingen. Na afloop van uw studie kunt u met zeer hoge kortingen ARC+ aanschaffen binnen 12 maanden na het behalen van uw diploma.

U moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • u studeert voltijds
  • u gaat de licentie niet bij een bedrijf toepassen
  • u toont u aan dat uw docent/opdracht/opleiding om fotorealistische presentaties vraagt.
  • u toont aan dat u een echt persoon bent via een facebook of linked in account

Stuur een mail met een scan van uw opleiding en bovenstaande gegevens naar order@cadez.nl

Na goedkeuring kunt u op de webwinkel uw bestelling plaatsen

Een greep uit reacties van collega studenten?
“We zijn met een leuke opdracht bezig en moeten een showroom ontwerpen als afstudeeropdracht. En op school zijn er een hoop leerlingen geïnteresseerd in het programma en nou wilde ik vragen of u misschien iets heeft om op te hangen of te laten zien om het een beetje te promoten. Ik ben namelijk zeer tevreden over het programma en ik zal het als ik van school af kom ook zeker tegen mijn toekomstige baas vertellen”.

“Ik studeer ook bouwkunde en op mijn school zijn we nu bezig met een project in Ghana. We gaan daar een dorp bouwen naast een ziekenhuis en 2 basischolen op verschillende plekken realiseren. Ik heb daarvoor diverse andere  tekenprogrammas gehad. Alles grondig getest met een groep studenten van onze school. Onze conclusie daarvan was. ARC+ dat is gewoon een super programma. het is het programma waar ik ben bij blijven haken. heel ons project tekenen we erin. je kan heel gemakkelijk 3d presentaties maken. Met de interne Render maak je zo een mooie presentatie. Het is geoon ultiem voor een student om dat te kunnen. En het is bouwkundig en presentatief gewoon helemaal top. dus als ik zou moeten adviseren voor studenten: Neem gewoon arc+ dan krijg je er Render bij.”  Bob-Willem, hogeschaal Den Haag