Enscape voor virtual reality met SketchUp Pro, Revit, Archicad of Rhinoceros

Enscape ook voor VR

Enscape is een zeer handige real-time rendering plugin voor SketchUp Pro. Je presenteert met een druk op de knop het ontwerp en brengt dit tot in de kleinste details in real-time tot leven.

Met Enscape kun je Live door je ontwerp lopen en de ruimtes laten zien en bespreken met de klant. Aanpassingen van een muurtje dat groter of kleiner moet worden, kleuren van de tegels aanpassen kun je direct in SketchUp doorvoeren. Alle veranderingen worden in  tienden van seconden in Enscape getoond

Wilt je de klanten echt versteld laten staan?
Laat het ontwerp zien in VR. Toon het ontwerp virtueel met de HTC Vive of Oculus Rift! Render plugin voor SketchUp Pro. Zo presenteer je eenvoudig je project.
Ontwerpen renderen in seconden in plaats van uren en in real toime aanpassingen maken.
Virtual Reality voor BIM.

MAAK ER KUNST VAN

Met de real-time render technologie zul je iedere klant verrassen, zelfs bij veranderend daglicht. Het is niet nodig om je perspectief nauwkeurig te bepalen voordat je gaat renderen. Gewoon enscape starten en ga naar de plekken waar je wilt zijn. Het is gaaf en volledig dynamisch. Met Enscape wordt het eenvoudiger en klanten worden blij als ze hun project zo kunnen bekijken.

MET EEN KLIK NAAR VR

Geef je klanten de VR beleving alsof het project al is gebouwd. Met Enscape en de  Oculus Rift / HTC VIVE loop je met een klik door je gebouw.
Stop met tekeningen uitleggen en begin met het verbazen van je ideen met de virtuele beleving van het project.

DEEL JE ENSCAPE WALKTHROUGH

Enscape loopt gewoonlijk naast SketchUp, waarbij alle veranderingen in het ontwerp direct worden door gerenderd. Maar je kunt ook de Enscape Walkthrough delen als een standalone op te starten bestand met je collega’s of klanten. Dan kunnen ze het werk bekijken en zelfs het daglicht aanpassen.

PANORAMA EN CARDBOARD

Deel binnen enkele seconden gave 360° panorama’s met collega’s en klanten. Met Enscape genereer je panorama’s zowel in stereo als mono. Die sla je op als bestand of in de Cloud, waar ze te openen zijn met een link. er is geen speciale app nodig, zelfs voor een Cardboard.

Hoe werkt het?

1. START SKETCHUP,  …en open je project
2. GA NAAR DE ENSCAPE PLUGIN …en druk Start
3. LOOP DOOR JE PROJECT …en verbaas je klant

Interesse in deze virtual reality plugin? Bel nu met 073-6442766 of mail naar info@cadez.nl