ARC+ training het fundament voor uw kennis

ARC+ is niet moeilijk maar wel zeer uitgebreid. Leg daarom een stevig fundament onder uw op te bouwen kennis Onze zeer ervaren arc+ trainer is architect (TUE). Ruim duizend mensen gingen u voor. Profiteer van jaren ervaring en pik die snel op slechts een aantal dagen. Ook de trainer blijft leren. Bij elke nieuwe functie of update is hij direct als eerste op de hoogte door de training van de ontwikkelaar. Het ARC+ trainingsmateriaal is stap-voor-stap en methodisch. In een groep legt u op eigen tempo de eerste basis in drie dagen verspreid over drie weken. Het programma van de groepstraining wordt wekelijks uitgebreid met stof en u herhaalt zelf na het volgen van elke dag de stof.

Groepstraining basis 3 dagen

Dag 1 Thema “bibliotheken”.
Met muren, kozijnen, parametrische objecten en elementen bent direct na de eerst dag al productief. U tekent een complete 3D plattegrond van een woning of een stand. U maakt uw eerste afdruk en rendering.
Dag 2 Thema “vrij modelleren”.
ARC+ CADez bibliotheken zijn zeer uitgebreid. Toch moet u zelf alles kunnen tekenen downloaden en uitbreiden. U werkt uw model uit.
Dag 3 Thema “Printen en presenteren”
Nadat uw eerste project getekend is moet u het op papier krijgen, met tekst, maatvoering en symbolen. U leert doorsnedes, plattegronden, aanzichten en basis rendering in deze afrondende dag, waardoor u daarna zelfstandig aan de slag kunt.

Individueel

Nadat u de basis gevolgd heeft, is het verstandig uw kennis te verdiepen met een halve of hele dag privé training. Neem ook een service abonnement met helpdesk en web toegang zeker het eerste jaar. Ook zijn er extra zelf studie pdf en youtube films om u ook na de training te blijven ondersteunen.

CADez trainingscentrum biedt u:

  • Gratis parkeer gelegenheid
  • Een professionele trainingsruimte in ‘s-Hertogenbosch.
  • Supersnelle systemen i7. Zo maakt u meteen kennis met ons topkwaliteit workstations
  • 23 inch HDTV schermen
  • Ruime bureaus
  • Grote beamer projectie
  • Koffie, thee, fris, water onbeperkt
  • Bij dag training gratis lunch ingebrepen