ARC+ BASIS: training het fundament voor uw kennis

ARC+ is niet moeilijk maar wel zéér uitgebreid. Het zijn samen wel 3 programma’s. 3D, 2D & rendering. Leg daarom een stevig fundament onder uw op te bouwen kennis Onze zeer ervaren arc+ trainer is architect (TUE). Ruim duizend mensen gingen u voor. Profiteer van ruim 25 jaar ervaring. Pik  die snel op slechts een aantal dagen. Ook de trainer blijft leren. Bij elke nieuwe functie of update is hij direct als eerste op de hoogte door de training van de ontwikkelaar. Het ARC+ trainingsmateriaal is stap-voor-stap en methodisch. In een groep legt u op eigen tempo de eerste basis in drie dagen verspreid over drie weken. Het programma van de groepstraining wordt wekelijks uitgebreid met stof en u herhaalt zelf na het volgen van elke dag de stof.

Groepstraining basis 3 dagen

Dag 1 Thema “bibliotheken”.
Met muren, kozijnen, parametrische objecten en elementen bent direct na de eerst dag al productief. U tekent een complete 3D plattegrond van een woning of een stand. U maakt uw eerste afdruk en rendering.
Dag 2 Thema “vrij modelleren”.
ARC+ CADez bibliotheken zijn zeer uitgebreid. Toch moet u zelf alles kunnen tekenen downloaden en uitbreiden. U werkt uw model uit.
Dag 3 Thema “Printen en presenteren”
Nadat uw eerste project getekend is moet u het op papier krijgen, met tekst, maatvoering en symbolen. U leert doorsnedes, plattegronden, aanzichten en basis rendering in deze afrondende dag, waardoor u daarna zelfstandig aan de slag kunt.

ARC+ Update: blijf als ervaren gebruiker elke versie leren

ARC+ X10 is een versie met véél nieuws. Wat u kent is niet veranderd in de basis. Daar geen zorgen over. Maar wat echt nieuw is wordt in deze training vlot aan u voorgedaan en oefent u zelf. Om het straks meteen in uw eigen praktijk in te zetten. Omdat wij voordat een versie uitkomt al maanden intensief contact hebben met een kleine eerste groep gebruikers, weten we precies welke vragen u zult hebben en waar u echt wat aan heeft. Zo haalt u het maximum uit uw nieuwe versie. Dat zal uw enthousiasme verhogen, u zult prettiger werken en profiteren van de nieuwe mogelijkheden. Als extra service ontvangt u de gehele duur van de versie en dat deze training loopt alle extra onderwerpen die aan bod komen door vragen van deelnemers. 

Upgrade training

1 dag met accenten op thema’s te kiezen in het webwinkel aanbod

INHOUD Update X10 training

 • Nieuwe muren interface en 3D mogelijkheden, BIM.
 • Omgang met oude projecten en bestanden, instellingen
 • Nieuw camera en doorsnede beheer.
 • Nieuwe rendering unicorn
 • Nieuwe 3D import, o.a. SKP en zelf bibliotheken uitbreidenVoorkennis: ARC+ 2011, 2012, X8 of X9.

CADez trainingscentrum biedt u:

 • Gratis parkeer gelegenheid
 • Een professionele trainingsruimte in ‘s-Hertogenbosch.
 • Supersnelle systemen i7. Zo maakt u meteen kennis met ons topkwaliteit workstations
 • 23 inch HDTV schermen
 • Ruime bureaus
 • Grote beamer projectie
 • Koffie, thee, fris, water onbeperkt
 • Bij dag training gratis lunch ingebrepen

Individueel

Nadat u de basis gevolgd heeft, is het verstandig uw kennis te verdiepen met een halve of hele dag privé training. Neem ook een service abonnement met helpdesk en web toegang zeker het eerste jaar. Ook zijn er extra zelf studie pdf en youtube films om u ook na de training te blijven ondersteunen.