Twinmotion animatie visualisatie software voor real time 3D visualisatie.

Met Twinmotion animatie visualisatie software komt de droom van alle architectenbureaus en visualisatiestudio’s in de wereld uit. Twinmotion is een 3D visualisatie pakket waarmee u supersnel ook grote projecten kunt presenteren. Met veel minder moeite dan tradionele render software.
SketchUp animatie, Archicad animatie, Revit animatie… alles kan met Twinmotion.

Twinmotion is de ideale animatie software voor architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. Nu kunt u uw model rechtstreeks in de 3D preview manipuleren, in real time! De chronologische tabs stellen u in staat uw scene stap voor stap op te zetten en deze te integreren in een dynamisch ecosysteem. Daardoor kunt u in een fractie van de tijd hoge resolutie afbeeldingen en video’s exporteren. Bij traditionele software zijn daar soms uren of zelfs dagen voor nodig!

Het gemak van Twinmotion animatie visualisatie software

Doordat Twinmotion gebruik  maakt van de GPU van uw systeem, kan het binnen enkele uren een complete animatie genereren! De intuïtiviteit maakt alles wat u doet met Twinmotion gemakkelijk. Daardoor is het de perfecte tool voor het verkennen en delen van de omgeving, de sfeer en de ruimte van uw project. U kunt er zelfs mee plannen en beslissen, overtuigen en verkopen. Maar ook strategische keuzes maken voor de verdere invulling van uw project. Met Twinmotion heeft u de controle over de volledige omgeving van uw project: 3d oppervlaktes, bomen, planten, windeffecten, regen, wolken, vliegende vogels, bewegende mensen en rondrijdende auto’s. Alles is mogelijk, zelfs meer dan u kunt bedenken! Ook kunt u 3D modellen importeren vanuit alle bekende pakketten. Twinmotion animatie & visualisatie software is gemakkelijk te leren en u kunt stap voor stap uw model vormgeven.

Wilt u een Twinmotion uitproberen? U kunt de trial versie direct downloaden.