Moi, hét programma voor NURBS modeling en 3D productontwerp, betaalbaar en gemakkelijk

Wat is Moi 3D NURBS modeling? Deze modeler is een eenvoudig 3D-modelleer programma gericht op industrieel – of productontwerp. Ook is het prima geschikt voor zogenaamde ‘blob’ architectuur of elke denkbare vrije vorm, bijvoorbeeld voor 3D curves tekenen. Moi beschikt over een SketchUp-achtige gebruikersinterface en wordt daarom ook wel omschreven als de nieuwe SketchUp voor MCAD (Mechanical CAD). In het algemeen past het in dezelfde “gemak-van-gebruik” filosofie van SketchUp.

Moi is de afkorting van “Moment of Inspiration”. Moi 3D NURBS modeling is perfect voor iedereen die gefrustreerd raakt van de complexiteit van bestaande CAD-tools. De toolset is voorzien van geavanceerde Booleaanse functies en maakt een snelle aanmaak van 3D productontwerp mogelijk.

Moi ondersteunt een unieke polygoon mesh export die uitzonderlijk heldere en scherpe veelhoek mazen van op CAD-gebaseerde NURBS modellen genereert. De ontwikkelaar van Moi ontwikkelde ook de eerste Rhinoceros. Het bestandsformaat is dan ook hetzelfde en uitwisselbaar met Rhinoceros, maar ook met andere standaards. U kunt direct opslaan in zeer bekende 3D bestandsformaten, zelfs ook skp.