Flexibele licenties

V-ray biedt u diverse licentie vormen. U kunt huren of kopen. Uw bestaande versie met usb sleutel updaten waarbij u meteen overstapt naar een online licentie. USB beveiliging is niet meer mogelijk namelijk met de nieuwste versie. U kunt ook extra nodes bestellen voor meer rekenkracht. Hieronder vindt u alles uitgelegd zodat duidelijk wordt wat u via de webwinkel kunt bestellen.

Huur of koop?

Heeft u V-ray tijdelijk nodig voor een project? Voor een tijdelijke medewerker? Voor extra capaciteit? Dan is huur uw keuze. Voor regelmatig en jarenlang plezier is de koop versie natuurlijk aantrekkelijker.

Render Nodes

Met render nodes kunt u meerdere systemen mee laten rekenen binnen uw eigen netwerk. Heeft u dus meerdere stations dan kan u die samen laten rekenen om de snelheid te verhogen. Hoe meer nodes, hoe meer rekenkracht. Render nodes zijn zowel te koop als te huur. Zie ook: U kunt in de webwinkel aangeven hoeveel u er nodig heeft. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de juiste hardware met veel rekenkracht speciaal voor V-ray, zoals de cheetah.

USB sleutel of online, hoe zit dat?

  • USB sleutels zijn geheel verdwenen voor alle nieuwe licenties en updates.
  • Nieuwe versie: alléén online
  • Bestaande versie 2 update nog op USB? Update 3 en hoger is online.
    Er is een online migratietool, klik daarvoor HIER

Wanneer u al met V-ray 2.0 werkt heeft u waarschijnlijk nog een USB sleutel. De update wordt dan echter voortaan online. Ook voor nieuwe licenties is alléén nog de online activatie beschikbaar. Dat is veel moderner en gemakkelijker voor u. U logt in met uw e-mail en account en kunt zo de licentie ook op een ander systeem gebruiken. Een USB sleutel kan zoekraken of kapot gaan, moet verzonden worden etc. U begrijpt dat iedereen blij is dat dit voor nieuwe licenties voortaan alles online gebeurt.