CADez BV

U kunt bij CADez voor CAD software terecht als (interieur)architect, bouwkundige, ontwerper, interieurbouwer, aannemer, standbouwer, meubelontwerper, tekenaar of winkelinrichter. CADez adviseert over de mogelijke software oplossingen. CADez heeft de exclusieve distributie van ARC+, Unicorn Render, CADexe via Space Tech. CADez BV is reseller van SketchUp Pro (Trimble) en alle bekende plugins , Artlantis (Abvent)   CADez BV adviseert u BTO laptops en een eigen opgezet CADez workstations lijn.

Persoonlijke aandacht:

U staat als klant bij CADez centraal. Vanaf uw eerste contact met ons leven we ons in, in uw situatie. Software aanschaf en gebruik is immers iets waar u jaren gemak en plezier van dient te hebben. Profiteer van ons unieke landelijke support team. Experts en trainer die zelf in de praktijk er mee werken helpen u vanuit hun jarenlange opgebouwde ervaring. Zij helpen u direct aan de telefoon, per e-mail of zelfs op uw eigen PC. Dat u direct doorkunt met uw werk staat bij CADez voorop.

Historie en toekomst

CADez BV is opgericht door ir. architect Stefan Dezaire, die cum laude af is gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven als architect en bouwinformaticus. De naam CADez en ook het logo zijn een samenvoeging van CAD en Dez, de 1e 3 letters van Dezaire. Hij werkte bij Archi Service ‘s-Hertogenbosch als rechterhand van architect Renz Pijnenborch maar het langste voor Sciento. Toen Kees de Kok (Sciento/Dekobo) met pensioen ging, richtte Dezaire CADez BV op in 2004. Alle lopende contracten met ARC+ klanten werden succesvol doorgezet. CADez verzorgt sindsdien exclusief de distributie van ARC+, CADexe en Unicorn Render voor het Nederlandstalig gebied in nauwe samenwerking met ontwikkelaar Space Tech (Parijs/Malta) die deze drie software oplossingen ontwikkelt.

SketchUp Pro is vanaf de oprichting óók een belangrijk tekenprogramma voor CADez. Vrij snel na de oprichting en met het uitkomen van Artlantis 3 is CADez dat als belangrijkste render programma gaan voeren. Ook voor alternatieven zoals V-RAY en SU podium kunt u bij CADez terecht. Sinds 2012 is ook hardware in de vorm van workstations en BTO laptops een extra specialiteit geworden die u als klant maximaal ontzorgt. In 2018 is Enscape gekozen als oplossing voor snelle animaties.

Eind 2016 is er een revolutionair nieuw programma Unicorn Render op de markt gezet door CADez. CADez BV staat altijd open voor vernieuwingen!

SBS6 Huizenjacht 3 jaar op TV

CADez BV kunt u nog dagelijks voorbij zien komen in de aftiteling van het SBS6 programma huizenjacht. Zo’n 500 projecten werden tussen 2012 en 2017 door het Cadez team ondersteund met 3D visualisaties. Voor de eenduidige uitstraling werden alle beelden met Artlantis gerenderd. Destijds was er niet één programma waarmee je zo snel en zoveel afbeeldingen in korte tijd kon maken. De doorlooptijd vanaf het idee tot aan de presentatie was gemiddeld maar een halve dag. U ziet dan de architect in twee minuten daarmee pronken. De deelnemende architecten leverden van papieren schetsen, funda plattegronden, tot deels opgezette SketchUp bestanden aan. Het begeleiden van deze projecten had vele positieve effecten, waar ook u als klant van profiteert. Daarbij kunt u denken aan:

 • Snelle werkmethodieken en lesmethodes hoe je (verbouwingsprojecten) aanpakt
 • Grote uitgebreide bibliotheken beschikbaar voor ARC+ qua kozijnen (1000 stuks) en inrichting interieur met bekende en praktische modellen, ruim 2000 elementen en 100 parametrische keukenmodules.
 • Uitgebreide inrichtingsbibliotheken voor Artlantis, evenals kant- en klare lichtbronnen met de juiste waardes al ingesteld.

Een greep uit bijna 1500 renderafbeeldingen voor SBS6 Huizenjacht

Visualisatie? Uitbesteden kan ook!

Wat als u een mooie presentatie nodig hebt, maar u niet met een 3D programma wilt of kunt werken? Als u het te druk hebt? Of als het te weinig voorkomt om het zelf te doen? In dat geval staat het CADez team voor u klaar! U kunt bij ons of één van onze samenwerkende relaties terecht voor:

 • Projectbegeleiding. U werkt dan wel met onze software maar heeft een hoog tempo nodig. U kijkt en werkt mee met een dubbel effect: U leert en levert op tijd aan uw opdrachtgever.
 • Stilstaande fotorealistische beelden op basis van uw 3D model
 • Virtual reality 360 graden beelden
 • Animaties laten optimaliseren of door laten rekenen
 • 3D modelleerwerk op basis van 2D tekeningen dwg/pdf
 • Bibliotheken voor uw software op maat gemaakt.

CADez gebruikt het minimum aan energie

 • Het dak is maximaal mogelijk nageïsoleerd
 • De elektriciteit wordt volledig opgewekt met een dak vol zonnepanelen met als resultaat zelfs terugbetaling door Greenchoice.
 • Alle verlichting is LED en energiearm
 • Het woon- werkverkeer is minimaal van al het personeel.
 • Wij werken nagenoeg papierloos, de hele administratie gaat per pdf en digitaal. Alleen cursusboeken worden afgedrukt.

Vacatures

 • Op dit moment is ons team compleet.
 • Wij zijn wel altijd geïnteresseerd in stagaires van interieur, bouw en ict opleidingen (support)
 • Kunt u kennis van software, commerciële feeling en dienstbaarheid combineren?
  Neem dan toch eens contact op!Bemiddelt u in personeel? Laat ons met rust. Bel niet, mail niet. Wij zoeken zelf.