Op zoek naar een snel en realistisch renderprogramma?

Dan is Unicorn Render geknipt voor u. Deze rendersoftware is uniek door de directe realistische weergave en snelle werkwijze. In vaktermen heet dit “physical rendering”. Met Unicorn kan iedereen nu zelf hyperrealistisch renderen.

Unicorn is een zeer krachtig stand alone programma, maar is ook prima te gebruiken in combinatie met alle bekende tekenprogramma’s. Het bijzondere aan Unicorn Render is dat het tegelijkertijd de kracht van de processor en de NVIDIA grafische kaart benut en daardoor razendsnel werkt. Het programma biedt een zeer visuele interface doordat u in een direct voorbeeld werkt en talloze kant-en-klare materialen daarin sleept. Aan de hand van de lokatie op aarde, datum en tijd stelt u natuurgetrouw daglicht in. In een handomdraai past u standaard IES-lichtbronnen, lichtgevende lijnen, vlakken of bollen toe. Maar nog veel mooier en uniek aan Unicorn Render is dat u van elke vorm een lichtbron kunt maken; bijvoorbeeld neonbuizen, LED, TL licht en rijen van spots die met lichtmateriaal razendsnel te maken zijn.

Zelf professioneel renderen en geld besparen met Unicorn Render

Met Unicorn Render kunt u eigenhandig dezelfde kwaliteit produceren als een professioneel visualisatiebureau. Bovendien werkt u sneller dan wanneer u iemand inhuurt en kunt u besparen als er extra wijzigingen nodig zijn in uw ontwerp. Unicorn Render ondersteunt maar liefst 46 bestandsformaten zoals *.SKP (Sketchup Pro), *.3ds (3D studio) en OBJ.

Meer weten over Unicorn Render? Bel nu met 073-6442766 of mail naar info@cadez.nl