Stem uw licentie af op wat u wilt maken, foto, video, 360 panorama?

Stand alone

Licentie per werkplek PC of MAC

  • Stilstaande beelden
  • Animaties; u kunt alles laten bewegen, de camera, objecten, de zon, kunstlicht, artistieke filters
  • Panorama; u kunt 360 graden beelden maken om die als internetpagina op te slaan of te presenteren via aanvullende software Ivisit
  • VR objects; u kunt rondom een object of gebouw lopen.

Netwerk

Werkt u in een team met een server en meerdere werkstations? U kunt dan een netwerklicentie nemen tegen een schappelijke meerprijs. Zo kunnen verschillende collega’s toch dezelfde licentie benuttten. Het aantal licenties tegelijk is wel het aantal netwerkplekken dat u moet afnemen van de netwerklicentie.

Voorbeeld:
U bent met 5 collega’s en wilt op elke plek kunnen werken, maar nooit meer dan met 2 personen tegelijk? Dan heeft u 2 maal de netwerk licentie nodig.
U kunt met de batch rendering wèl alle vijf de werkstations laten rekenen voor nog meer rekensnelheid.

Media

Voeg extra leven toe met materialen of objecten. U kunt Credit packs kopen van 50, 100, 200, 500 of 1000 Credits. Met deze credits kunt u op de artlantis media store dan materialen (shaders) of objecten downloaden en toepassen in uw renderings

Interieur bibliotheek huizenjacht SBS6

Uniek en alléén bij CADez BV! Voor SBS6 tekenden wij met onze render experts circa 500 projecten uit voor SBS6 Huizenjacht. Nog dagelijks kunt u de afleveringen in de herhaling zien. De renderings werden allemaal met Artlantis gemaakt op basis van ARC+ en/of Sketchup 3D modellen. Circa 700 objecten werden in de bestaande categorieën aangevuld. 70 armaturen werden voorzien van lichtbronnen. Dat scheelt u enorm veel tijd met downloaden van 3D warehouse, lichtwaardes instellen en materiaal toekennen.  De elementen zijn in een praktische bibliotheek ondergebracht zodat u van deze typisch nederlandse praktijk bibliotheek optimaal profiteert.

In de video ziet u hoe gemakkelijk het werkt met lampen. De video is opgenomen met versie 5. In versie 6 en hoger is de werking identiek.