Twinmotion

Twinmotion, de ideale animatie software voor real time 3D visualisatie van uw projecten

De droom van alle architectenburo's en visualisatiestudio's in de wereld komt uit; Twinmotion is een 3D visualisatie pakket dat u in staat stelt supersnel ook grote projecten snel te presenteren. Met veel minder moeite dan tradionele render software.

SketchUp animatie, Archicad animatie, Revit animatie... alles kan met Twinmotion

Twinmotion is de ideale animatie software voor architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. U kunt uw model rechtstreeks in de 3D preview manipuleren, in real time! De chronologische tabs stellen u in staat uw scene stap voor stap op te zetten en deze te integreren in een dynamisch ecosysteem. U kunt vervolgens in een fractie van de tijd hoge resolutie afbeeldingen en video's exporteren, waar bij traditionele software soms uren of zelfs dagen voor nodig zijn.

Doordat Twinmotion gebruik  maakt van de GPU van uw systeem, kan het binnen enkele uren een complete animatie genereren! De intuïtiviteit maakt alles wat u doet met Twinmotion gemakkelijk. Het is de perfecte tool voor het verkennen en delen van de omgeving, de sfeer en de ruimte van uw project. U kunt er zelfs mee plannen en beslissen, overtuigen en verkopen, maar ook strategische keuzes maken voor de verdere invulling van uw project. Met Twinmotion heeft u de controle over de volledige omgeving van uw project: 3d oppervlaktes, bomen, planten, windeffecten, regen, wolken, vliegende vogels, bewegende mensen en rondrijdende auto's. Alles is mogelijk, zelfs meer dan u kunt bedenken!

U kunt 3D modellen importeren vanuit alle bekende pakketten. Twinmotion animatie & visualisatie software is gemakkelijk te leren en u kunt stap voor stap uw model vormgeven.

Twinmotion bestellen

Bij CADez BV kunt u Twinmotion animatie software bestellen voor 1650 Euro ex. BTW.

Buy Now

Volgende stappen

Buy Now Winkel
Free Trial Demo versie
Call Sales Verkoop & info 073-6442766
Help Cadez me contacteren contactformulier
Help and Support Hulp en Ondersteuning